Oud papier infographic

Home Afval scheiden Oud papier infographic

Oud papier infographic

Papiervezel 7 keer hergebruiken

Bedrijven en particulieren produceren allemaal papierafval, iedere dag. Denkt u bijvoorbeeld aan de krant thuis of folders. Of een uitgeprinte agenda voor de vergadering die na afloop weggegooid wordt. Onderstaande afbeelding laat interessante feiten zien met betrekking tot oud papier. Wist u bijvoorbeeld dat een persoon gemiddeld zeven en een half keer zijn eigen gewicht aan papier weggooit per jaar?

infographic-oud-papier-recycling-small

Reactie op “Oud papier infographic

  1. Op zoek naar vindplaats cellulose voor zelf maken van papier van pulp van oud papier, stuitte ik op dit artikel, waarvoor mijn dank. Ik word door het te lezen met mijn neus op de voor mij schokkende feiten gedrukt, ook al hergebruik ik papier, ben ik zuinig met papier en repareer ik boeken, in plaats van die weg te gooien als ze stukgelezen zijn. Ik zoek dus cellulose om toe te voegen aan de pulp. voor het zelf maken van papier. Weet u waar die te vinden is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *