Rolcontainer huren bij MKB-afval

Shares

Home Rolcontainer huren Rolcontainer huren bij MKB-afval

Bedrijfsafval afvoeren voor een vast maandbedrag

Zoekt u een rolcontainer voor uw mkb-bedrijf? Huur dan een container voor een scherp all-in tarief bij MKB-afval.nl. U betaalt een vast bedrag per maand en uw contract is maandelijks opzegbaar.

 • Maandelijks opzegbaar
 • Vaste scherpe all-in tarieven
 • Rolcontainer huren in heel Nederland
 • Container binnen 2 werkdagen geplaatst
Ga naar MKB-Afval.nl
Bestel eenvoudig uw rolcontainer
rolcontainer-huren-mkb-bedrijfsafval


Meer over MKB-afval.nl

MKB-afval.nl biedt mkb-ondernemingen een eenvoudig en helder abonnement voor de afvoer van bedrijfsafval. U huurt eenvoudig een rolcontainer voor de inzameling en afvoer van bijvoorbeeld restafval, (vertrouwelijk) papier, karton, groenafval en glasafval.

mkb-afval-afvalstroom-rolcontainer-ledigen

U kiest zelf wanneer de containers worden geleegd, bijvoorbeeld 2 keer per week of 1 keer per 4 weken. Het contract is maandelijks opzegbaar, dus u zit nergens aan vast.

Zoals de naam zegt concentreert MKB-afval.nl zich op het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Deze oplossing is dus minder geschikt voor grotere bedrijven met specifieke afvalstromen en grote hoeveelheden afval. Lees meer over afvalcontainer huren.

Hoe bestelt u een rolcontainer?

In drie stappen bestelt u een rolcontainer voor uw bedrijfsafval. De genoemde prijzen zijn exclusief btw maar bevatten voor de rest alle kosten die nodig zijn om uw afval op te halen en te verwerken. Er zijn dus geen verborgen kosten aanwezig en milieutoeslagen zijn al verwerkt in de prijs.

1. Kies een afvalsoort

Per branche verschillen de afvalstromen. Kantoren hebben hoofdzakelijk restafval en papierafval. Maar horeca-bedrijven hebben veel glasafval en groenafval. MKB-afval.nl biedt voor elke branche de juiste oplossing.

mkb-afval-afvalstromen

Bij MKB-afval.nl geeft u zelf aan welke afvalstroom u wilt laten afvoeren. U kunt één afvalstroom selecteren, vervolgens kunt u kiezen voor het juiste formaat rolcontainer. U kunt ook kiezen voor een specifieke branche die voor u van toepassing is:

Heeft u meer dan een afvalstroom of wilt u meerdere containers huren? Dat is mogelijk. Bij stap 3 leggen wij u uit hoe u dit kunt doen.

2. Kies rolcontainer

Heeft u uw afvalstroom gekozen? Dan kunt u kiezen voor het formaat rolcontainer. Bij MKB-afval.nl heeft u de keuze uit vijf formaten rolcontainers:

 • 240 liter: 57 x 60 x 107 cm (B x D x H)
 • 360 liter: 60 x 90 x 110 cm (B x D x H)
 • 660 liter: 120 x 75 x 120 cm (B x D x H)
 • 1100 liter: 120 x 105 x 130 cm (B x D x H)
 • 1700 liter: 165 x 110 x 140 cm (B x D x H)

Een 240 liter rolcontainer is vergelijkbaar met een standaard Kliko of afvalcontainer voor huishoudelijk afval. Let goed op of u voldoende ruimte heeft voor de container als u deze inpandig wilt plaatsen. De rolcontainers passen allemaal door standaard deuropeningen.

MKB-afval.nl levert uw bestelde rolcontainer(s) binnen 2 werkdagen bij u voor de deur.

mkb-afval-rolcontainer-formaten

MKB-afval.nl levert altijd nieuwe kunststof rolcontainers. Dat staat netjes voor uw bedrijf.

3. Ledigingsfrequentie kiezen

Bij MKB-afval.nl kiest u zelf hoe vaak en wanneer de rolcontainer moet worden geleegd. U heeft de keuze uit vier frequenties om uw container te laten legen:

 • 1 x per 4 weken
 • 1 x per 2 weken
 • 1 x per week
 • 2 x per week

rolcontainer-vier-wielen-bij-mkb-bedrijfHet is niet mogelijk om van deze frequenties af te wijken. U kunt wel een extra lediging doorgeven, maar het is niet mogelijk om uw container bijvoorbeeld 2 x per jaar te laten ledigen.

Samen met de planning van MKB-afval stemt u af op welke dagen de rolcontainer wordt geleegd. Het bedrijf leegt rolcontainers op werkdagen tussen 7:00 en 18:00. In weekenden en op feestdagen worden geen containers geleegd.

Advies: Bespaar door formaten van rolcontainers te vergelijken met de ledigingsfrequenties.

Heeft u de ruimte om een grotere rolcontainer kwijt te kunnen? Dan bent voordeliger uit door een grotere rolcontainer te huren voor u afval die u minder vaak laat legen. Twee keer in de maand een 240 liter rolcontainer laten legen is in verhouding namelijk duurder dan een keer per maand een 660 liter rolcontainer te laten legen.

 • 660 liter rolcontainer – 1 x per 4 weken legen – kost ongeveer: 4 cent per liter afval.
 • 240 liter rolcontainer – 2 x per 4 weken legen – kost ongeveer: 5 cent per liter afval.

rolcontainer-bedrijfsafval-mkb-afval

Extra rolcontainer bestellen

Heeft u meer dan een afvalstroom of wilt u meer dan een rolcontainer huren? Dat kan. Onder het besteloverzicht kiest u voor “+extra container bestellen“. Nu kunt u opnieuw stap 1 t/m 3 doorlopen om een extra container aan uw bestelling toe te voegen.

extra-rolcontainer-huren
Extra rolcontainer bestellen

Bestelling afronden

Heeft u voor al uw afvalstromen een container gevonden en heeft u de ledigingsfrequentie aangevinkt? Dan kunt u naar de volgende stap. U geeft in het besteloverzicht aan welke abonnementsduur uw voorkeur heeft.

 • Maandelijks contract
 • 1-jarig contract
 • 2-jarig contract

Uw contract is bij een maandelijks contract elke maand opzegbaar, behalve als u voor een 1-jarig of 2-jarig contract heeft gekozen. Het voordeel van deze jaarlijkse contracten is dat u korting krijgt op de abonnementskosten. Dat is respectievelijk 5% korting op een eenjarig abonnement en 10% korting op een tweejarig abonnement.

Uw bedrijfsinformatie

Klik op ‘volgende stap’. Bij deze stap vult u uw bedrijfsgegevens, adresgegevens en abonnementsgegevens in. U kunt aangeven per welke datum u het abonnement in gang wilt zetten.

Betaalopties

Bij MKB-afval.nl kunt u betalen met iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving. Bij alle betaalmethoden worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kies vervolgens voor ‘bestelling afronden’ om uw bestelling te bevestigen.

Klantendashboard

klanten-dashboard-mijn-mkb-afval

Wanneer u klant wordt bij MKB-afval.nl kunt u via ‘Mijn MKB-afval’ inloggen in uw account. Hierin is uw contract te zien en u kunt alle facturen downloaden.

Klantenservice

Het team van MKB-afval.nl is te bereiken via de volgende manieren:

 1. Telefoon: 088-4721599
 2. Live chat op de website
 3. Whatsapp: 06-10712478
 4. Email via contactformulier
 5. Facebook
 6. Twitter
 7. Linkedin

Klantbeoordelingen van MKB-afval.nl

Wat vinden klanten van MKB-afval over de dienstverlening? Lees hier alle klantbeoordelingen.

kleine-en-grote-rolcontainers-mkb-afval

Hieronder een kort overzicht met enkele voor- en nadelen die door klanten genoemd worden:

feedback-company-klantbeoordeling

MKB-afval.nl wordt beoordeeld met een 8,9 (van 10) op basis van 170 beoordelingen.

Goede punten die klanten noemen:

 • Container gehuurd en geleverd op afgesproken tijd.
 • Goede service en ze zijn goed bereikbaar.
 • De flexibele contracten zijn heel fijn.
 • Alles makkelijk regelen door de duidelijke website.
 • Binnen 2 dagen een container voor de deur.
 • Makkelijk met iDeal betalen.

Minder goede punten die klanten noemen:

 • Container werd niet geledigd, maar er werd samen naar een oplossing gezocht.
 • Ledigingsdatum werd niet gehanteerd. Opgelost door in gesprek te gaan met de planning.
 • Op feestdagen is er geen contact mogelijk en komen ze de bakken niet legen. Wel wordt er een andere datum afgesproken.
klanten-mkb-afval
Klanten van MKB-afval.nl

Wat opvalt is dat MKB-afval.nl negatieve reviews zo snel mogelijk wil oplossen met de klant. Hierdoor scoort het bedrijf een mooi gemiddelde.

Ga naar MKB-afval.nl

Door Afvalcontainer.nl/ 24 april 2017 Shares