Paarden mestcontainer huren

Shares

Home Paarden mestcontainer huren

Afvalcontainer voor paardenmest

Zoekt u een afvalcontainer om paardenmest in op te slaan? Dan adviseren wij om een mestcontainer te huren. Dit soort containers zijn speciaal ontwikkeld voor mestopslag van pony- en paardenmest

Wij adviseren de paardenmestcontainers van firma Nijssen Fourages B.V. De containers zijn vloeistofdicht en hebben opstaande randen. Hierdoor voldoen ze aan de geldende wet- en regelgeving. Het bedrijf verzorgt ook het ophalen van de paardenmest.


paarden-mestcontainer-huren

Mestcontainer huren
Verschillende formaten en uitvoeringen.

Bekijk alle mestcontainers

paardenmest-ophalen-afvoeren

Paardenmest afvoeren
Alle soorten paardenmest ophalen en afvoeren.

Bekijk mest afvoeren

Mestcontainers worden bij Nijssen geleegd op afroep.


Meer over mestcontainers

Voor hobbyisten en bedrijven geldt dat mest, zoals paardenmest, volgens De Wet Bodembescherming opgeslagen moet worden. Deze wet kan per gemeente verschillen en stelt dat u paardenmest moet opslaan op een vloeistofdichte ondergrond met opstaande randen.

Hierbij kunt u eventueel ook een overkapping gebruiken. Een manier om uw paardenmest op te slaan is door het gebruik van een vloeistofdichte mestcontainer.

Vloeistofdichte mestcontainer

Een vloeistofdichte mestcontainer voorkomt bodemverontreiniging. Nijssen Fourages biedt u diverse soorten mestcontainers te huur aan. U kunt kiezen voor een kleine 1,6m3 mestcontainer met vier wielen. Of u kunt kiezen voor een grote mestcontainer vanaf 6m3 t/m 15m3.

De afvalcontainers  kunt u geheel naar wens aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een klep en/of overkapping toe aan uw container. Standaard zijn de mestbakken uitgerust met een handig inloopgat. Deze is breed genoeg voor een volle kruiwagen.

Paardenmest afvoeren

Naast de huur van een mestcontainer verzorgt Nijssen Fourages ook de algehele mestafvoer van uw paardenmest. Als u een mestcontainer huurt in combinatie met paardenmest afvoer vervalt de plaatsingkosten van uw container. Nijssen Fourages biedt u:

Bekijk paardenmest afvoeren


De Wet Bodembescherming

Hoe slaat u uw paardenmest op? Voor het opslaan van paardenmest moet u rekening houden met De Wet Bodembescherming. Deze wet verschilt per gemeente maar stelt wel de nodige eisen aan het opslaan van mest, met het oog op het voorkomen van bodemverontreiniging.

  1. De mestopslag dient opstaande randen te bevatten
  2. Mest moet opgeslagen worden op een vloeistofdichte ondergrond

Mestcontainer voor paardenmest

Voor het opslaan van mest heeft u dus een goede oplossing nodig. Wij adviseren de mestcontainer van Nijssen Fourages. Het is een speciaal ontworpen afvalbak voor de inzameling van uw paardenmest. Deze mestbakken kunt u zowel kopen als huren en zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Afvalbak voor mest huren en kopen

Nijssen Fourages biedt mestcontainers te koop en te huur aan in de volgende formaten:

  • Kleine 1,6 m³ rolcontainer
  • Basic bak van 6 m³
  • Mestcontainer aan te passen naar wens van  6m³ t/m 20 m³

Stel zelf uw mestcontainer samen

De mestcontainer die verkrijgbaar is met een inhoud van 6m3 t/m 20m3 kunt u helemaal zelf samenstellen. Standaard is de afvalcontainer donkergrijs van kleur en heeft de container een handig inloopgat. U kunt de afvalbak verder aankleden met een afsluitbare klep, een stevig afdekzeil en twee soorten metalen gebruiksvriendelijke overkappingen.

De mestcontainers hebben een lage instaphoogte waar u met gemak een kruiwagen gevuld met paardenmest in kunt rijden. De solide bouw van de bakken voldoen aan alle eisen die De Wet Bodembescherming stelt voor het opslaan van de mest.

Paardenmest laten ophalen

U kunt ook uw paardenmest op laten halen door Nijssen Fourages. Op frequente basis of op afroep wordt uw mest opgehaald. Wanneer u een container koopt of huurt in combinatie met mestafvoer is de plaatsing van de container gratis. Verder geniet u bij Nijssen Fourages van de volgende voordelen:

  • Diverse vormen van paardenmest afvoer
  • Divers aanbod aan gebruikte mestcontainers
  • Uw afvalcontainer kunt u laten ledigen op afroep
  • Nijssen Fourages ontwikkelt mestcontainers op maat

Wilt u meer weten over de afvalcontainers voor de inzameling van mest? Bel dan 0252 – 674 041 of bezoek Mestcontainer.com. Zoekt u een container voor het afvoeren van ander afval, zoals bouw- en sloopafval? Lees dan meer over containerverhuur.

Door Afvalcontainer.nl/ 27 maart 2021 Shares