Prullenbak met 3 vakken

Shares

Home Afvalcontainer kopen Prullenbak met 3 vakken

Beste 3 in 1 prullenbakken voor afval scheiden

Vraagt uw gemeente om uw recyclebare stromen thuis te scheiden van uw restafval? Dan heeft u een goede prullenbak voor gescheiden afval nodig. Het liefst heeft u een afvalbak met 3 vakken waar al uw afval in kan. Want u moet gft, plastic, en andere recyclebare grondstoffen gescheiden houden. Zo vermindert u uw restafval en bespaart u op uw gemeentelijke afvalkosten.

Prullenbak Aanbiedingen

De meeste mensen gebruiken een prullenbak met 3 vakken voor het scheiden van gft en pmd (plastic, metalen, drankverpakkingen). Het derde vak wordt gebruikt voor restafval. Oud papier, karton en glas wordt vaak elders gescheiden gehouden in een krat of een tas.

In samenwerking met Prullenbakstore.nl van Coolblue presenteren wij u een aantal mooie en goede trio prullenbakken voor afvalscheiding. De bakken bevatten allemaal drie vakken.

Bekijk hier alle trio afvalbakken »


Trio afvalbakken voor afvalscheiding:

#1 | Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 36 (met 4 liter) + 24 liter

prullenbak-afval-scheiden-Joseph-Joseph-Intelligent-Waste-Totem-60-Liter-Graphite

“Een mooie 3 in 1 afvalbak voor in de keuken”

Stijlvol afval scheiden doet u met de Waste Totem van Joseph Joseph. De kunststof prullenbak is in drie kleuren verkrijgbaar: RVS, lichtgrijs en grafiet. De afvalbak heeft 3 vakken van verschillende formaten. Aan de bovenkant bevindt zich een bak van 36 liter met hierin een bakje van 4 liter. Aan de voorkant heeft u een kleiner compartiment van 24 liter welke u kunt splitsen met een scheidingswand. Zo kunt u zelf uw compartimenten indelen.

Nadeel: Bakje van 4 liter had groter gemogen.

 • Inhoud: 36 (met 4 liter) en 24 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Touch

Bekijk de Prijs


#2 | Brabantia Sort & Go 16 + 16 + 16 Liter

trio-afvalbak-brabantia-sort-en-go-inbouw-prullenbak

“Mooie inbouw prullenbakjes, ideaal voor thuis afval scheiden.”

De Brabantia Sort & Go is eigenlijk een enkele inbouw prullenbak van 16 liter. Maar door drie van deze bakjes te combineren creëert u een mooie trio afvalbak in uw keuken. Dankzij de drie verschillende pastelkleuren weet iedereen thuis welk type afval in welke bak moet. De afvalbakjes hangt u eenvoudig op in uw keukenkastje door de wandhouder te monteren aan de zijkant van het kastje of aan de binnenkant van het kastdeurtje. Het deksel kunt u open laten staan waardoor afval weggooien makkelijk is. De losse kunststof bakjes zijn eenvoudig uit de houder te halen en gemakkelijk schoon te maken.

Nadeel: Drie afvalbakjes naast elkaar passen mogelijk niet in elk keukenkastje.

 • Inhoud: 3 x 16 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Inbouw

Bekijk de Prijs


#3 | Hailo Öko Trio 11 + 11 + 11 liter

prullenbak-3-vakken-Hailo-Oko-Trio-Plus

“Handige vuilnisbak voor plastic, groen en restafval”

De Hailo Öko Trio is een drievaks afvalemmer voor het scheiden van drie soorten afval. De trio pedaalemmer heeft drie uitneembare binnenemmers van elk 11 liter. Het nadeel is dat de 11 liter per bak niet zo heel groot is, maar hierdoor neemt de 3 vaks prullenbak niet veel ruimte in. Daarnaast sluit de klep niet geruisloos. Als voordeel is dat de Hailo Öko een goedkope 3 in 1 prullenbak is voor afvalscheiding.

Nadeel: Deksel sluit niet geruisloos.

 • Inhoud: 3 x 11 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Pedaal

Bekijk de Prijs


#4 | BinBang Afvalbak 29 + 29 + 29 Liter

binbang-bin-bang-afvalscheider-recycler

“Stapelbare alles-in-een afvalbak voor gescheiden afval.”

De BinBang is een modulaire afvalbak gemaakt in Nederland (meer over BinBang). Deze stijlvolle afvalscheider bestaat uit los verkrijgbare afvalbakken van 29 liter per stuk. In de BinBang kunt u twee afvalzakken plaatsen om afval mee te scheiden. U kunt drie van deze afvalbakken stapelen voor uw eigen trio afvalbak waarmee u al uw afval gescheiden houdt. Elke afvalbak bevat een uitneembare binnenemmer met hendel zodat u deze makkelijk meeneemt om te legen. De BinBang is te koop met diverse kleuren hendels en u kunt met een krijtstift op de afvalbak schrijven welk type afval er in de bak hoort. De gehele prullenbak is gemaakt van gerecycled kunststof.

Nadeel: Voor het stapelen van de BinBangs is een contragewicht van BinBang noodzakelijk.

 • Inhoud: 3 x 29 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Handmatig

Bekijk de Prijs


#5 | Joseph Joseph Intelligent Waste Stack 24 + 24 + 4 liter

joseph-joseph-intelligent-waste-stack-trio-afvalbak

“Stijlvolle trio afvalbak, perfect voor afvalscheiding.”

De Joseph Joseph Intelligent Waste Stack is een modulaire trio afvalbak die bestaat uit drie stapelbare afvalbakken. Bij de witte Joseph Joseph afvalbak ontvangt u twee bakken van elk 24 liter en een klein afvalbakje van 4 liter voor GFT-afval. De drie bakken zijn op te stapelen tot een smalle en compacte ‘waste stack’, of plaats de bakken los van elkaar. Het staat perfect in een moderne keuken of bij u op kantoor De kunststof bakken zijn niet al te groot en voelen degelijk aan, de twee grote bakken beschikken over uitneembare binnenemmers waardoor ze makkelijk zijn schoon te maken.

Nadeel: De afvalbakken zijn niet al te groot dus raken snel vol.

 • Inhoud: 2 x 24 liter + 1 x 4 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Handmatig

Bekijk de Prijs


#6 | Eko Rejoice Pedaalemmer 12 + 12 + 12 liter

trio-afvalbak-EKO-Rejoice-Pedaalemmer

“De ideale trio afvalbak voor afvalscheiding thuis”

De Eko Rejoice is een prullenbak met drie vakken. Elke ruime binnenemmer van de pedaalemmer heeft een inhoud van 12 liter. Hierdoor kunt u drie afvalstromen scheiden. De bak opent u met het pedaal en de klep sluit geruisloos. De buitenkant van de vuilnisbak met 3 vakken is van metaal en vingerafdrukvrij. De bakken zijn van kunststof en de afvalzakken zijn niet zichtbaar als de afvalbak gesloten is. Het nadeel is dat de Eko Rejoice wel wat breed is.

Nadeel: Brede afvalbak van 57,5 cm breed.

 • Inhoud: 3 x 12 liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Pedaal

Bekijk de Prijs


#7 | Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 24 + 12 + 12 Liter

prullenbak-3-compartimenten-Joseph-Joseph-Intelligent-Waste-Totem-48-liter

“Functionele en veelzijdige 3-vaks afvalbak”

Dit is de kleinere Joseph Joseph Intelligent Waste Totem met een inhoud van 48 liter. Aan de bovenkant bevindt zich een compartiment voor 24 liter. En onderin een vak van 24 liter welke u zelf naar wens kunt splitsen. Dit vak is eigenlijk een lade. Deze Joseph prullenbak is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs en grafiet. De afvalbak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en maakt van afval scheiden een stijlvolle aangelegenheid. Aan de onderkant bevinden zich (niet zichtbare) wieltjes om de Waste Totem makkelijk te verplaatsen.

Nadeel: Lade is maar op twee manieren in te delen.

 • Inhoud: 24 en 24 (deelbaar) liter
 • Aantal bakken: 3
 • Bediening: Touch

Bekijk de Prijs


“Wij adviseren Prullenbakstore.nl vanwege hoge expertise, scherpe prijzen en gratis verzending. Voor 23:59 besteld is morgen in huis.”

Afvalcontainer.nl | Recycling Vision B.V.

coolblue-prullenbakstore

Niet de prullenbak met 3 bakken gevonden die u zoekt?

Het aanbod van 3 in 1 vuilnisbakken is niet zo groot. De meeste afvalbakken voor afvalscheiding bevatten twee vakken, bekijk hier duo afvalbakken. Maar we verwachten dat het aanbod van 3 in 1 prullenbakken wel groter gaat worden in de toekomst. We bekijken regelmatig het nieuwe aanbod en zullen deze pagina updaten met nieuwe trio prullenbakken voor gescheiden afval.

Bekijk hier ons advies voor inbouw afvalbakken of lees hier meer over recycle prullenbakken.

Vind de prullenbak die bij u past


Keer terug naar homepage

Waar op letten bij het kopen van een 3 vaks prullenbak

Vanuit de gemeente wordt er verwacht dat we allemaal ons afval netjes gescheiden houden. Maar hier heeft u wel de juiste prullenbak(ken) voor nodig. Naast gft-afval en plastic (PMD) moeten we ook glas en papier gescheiden houden van het restafval.

Aan een duo afvalbak heeft u dus mogelijk niet voldoende. Want waar laat u de andere afvalstromen? Een goede oplossing zou een prullenbak met 3 vakken moeten zijn. Maar er zijn wel een aantal dingen waarmee u rekening moet houden.

gescheiden-afvalbak-met-3-compartimenten-vakken
BinBang en Joseph Joseph trio afvalbakken

Wat is een 3 vaks prullenbak?

Net als een duo afvalbak is een trio afvalbak een prullenbak voor gescheiden afval. De vuilbak bevat drie vakken waarmee u diverse soorten afval gescheiden kunt houden. Denk aan groenteafval, plastic afval van verpakkingen en fruitafval. De meeste mensen plaatsen de afvalemmer in de keuken omdat hier het meeste afval ontstaat. Het voordeel van een vuilnisbak met drie vakken is dat u maar één prullenbak hoeft te kopen om al uw afval gescheiden te houden.

Wij raden aan om de compartimenten van de trio afvalbak te labelen met recycling stickers. Op deze stickers geeft u aan welk type afval er in welke afvalemmer gescheiden dient te worden. Hierdoor voorkomt u verwarring en eventuele vervuiling van uw reeds gescheiden afvalstromen. Het handigste is om de stickers of labels te plakken bij de afvalemmers en niet op de klep. Want als de klep geopend is zijn de labels niet meer zichtbaar.

Hoeveelheid ruimte

Een afvalbak met 3 vakken heeft standaard een inhoud van ongeveer 40 liter. Dit betekent dat dit soort afvalbakken behoorlijk groot zijn. Vooral in de breedte. Het is dus belangrijk dat u voldoende ruimte heeft in uw keuken of bedrijfskantine om een prullenbak met 3 bakken kwijt te kunnen.

Heeft u uiteindelijk toch niet genoeg ruimte voor een trio afvalbak? Als alternatief kunt u ook een duo afvalbak aanschaffen met twee vakken plus een extra prullenbak met 1 vak. Of combineer een dubbele prullenbak in de keuken met een inbouw vuilnisbak in uw keukenkastje. Zo houdt u altijd 1 prullenbak uit het zicht. Bekijk onze top 10 prullenbakken voor afvalscheiding en laat u inspireren.

Inbouwen of vrijstaand

prullenbak-3-vakken-keukenBij een vuilnisbak met 3 bakken heeft u de keuze om deze zichtbaar in de keuken te hebben staan. Of om de afvalbak in te bouwen in uw keukenkastje.

Handmatige touch deksel of pedaalemmer

Bij 3 vaks afvalbakken heeft u vooral de keuze uit pedaalemmers. Dit type afvalbakken is zeer hygiënisch omdat u de afvalbak niet met uw handen hoeft aan te raken wanneer u uw afval wilt weggooien in de gescheiden afvalbak. Maar er zijn ook afvalbakken met 3 compartimenten die u met de hand bedient. Zoals de Joseph Joseph Waste Totem.

Vakken zelf indelen

Bij sommige afvalbakken met 3 bakken kunt u zelf de compartimenten indelen met een tussenschot. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot de vakken zijn voor het afval dat u gescheiden wilt houden. U zult merken dat u van een bepaald soort afval meer volume heeft, zoals van PMD. En dat u voor dit type afval een groter compartiment indeelt dan bijvoorbeeld voor uw restafval. Zo groeit uw afvalbak mee uw manier van afvalscheiding.

afval-scheiden-joseph-joseph-waste-totem

Klantbeoordelingen

Prullenbakstore.nl wordt beoordeeld met een 8,2 (van 10) op basis van 3495 beoordelingen.

Door Afvalcontainer.nl/ 3 augustus 2017 Shares