Afvalcontainer kopen

Shares

Home Afvalcontainer kopen

Verschillende soorten afvalbakken

Hoe houdt u thuis, in uw bedrijf of op kantoor uw afval gescheiden? Dat doet u met een goede prullenbak met meerdere vakken. Zoals een duo prullenbak, trio prullenbak of inbouw afvalbak voor in de keuken.


Prullenbak voor Afvalscheiding
Afvalbakken voor thuis of op kantoor

Duo afvalbak
Prullenbak met 2 vakken

duo-afvalbak-categorie

Bekijken


Trio afvalbak
Prullenbak met 3 vakken

trio-afvalbak-categorie

Bekijken


Inbouw afvalbak
Voor in het keukenkastje

inbouw-afvalbak-categorie

Bekijken


Afvalbakjes en Accessoires
Kleine prullenbakjes en handige accessoires

Kleine afvalbak
Badkamer of toilet

kleine-prullenbak-categorie

Bekijken


Afvalzakken
Elk formaat vuilniszak

afvalzakken-vuilniszakken-categorie

Bekijken


Geurfilters
Navulverpakkingen

geurfilters-koolstoffilters-categorie

Bekijken


Zakelijke Afvalcontainers Kopen
Afvalbakken voor uw zakelijke afvalbeheer

Kantelbak
Diverse kiepcontainers

kantelcontainer kiepcontainer kantelbak

Bekijken


Rolcontainer
Bedrijfsafval scheiden

rolcontainer-kopen

Bekijken


Bedrijf afvalbak
Kantoor en kantine

Zakelijke-afvalbak-prullenbak-bedrijfsafval-kantoor

Bekijken


Meer over de afvalbakken

Zowel thuis en in het bedrijfsleven is afval scheiden belangrijk. Bijvoorbeeld het scheiden van plasticafval, groenafval, oud papier en glas. Voor afvalscheiding heeft u een goede afvalbak nodig, zoals een pedaalemmer, sensor afvalbak of simplehuman prullenbak. Hierboven vindt u diverse categorie├źn met de beste afvalbakken en accessoires voor een optimaal afvalbeheer. Zo weet u welke prullenbak voor afvalscheiding u het beste kunt kopen. Zoekt u een gescheiden afvalbak voor in de keuken? Bekijk dan welk soort afvalbakken u kunt kopen om afval gescheiden in te zamelen in uw keuken. Het meest populair is een dubbele afvalbak met pedaal of inbouw afvalbak. Zoekt u een gescheiden buitenafvalbak om te plaatsen op uw bedrijfsterrein, schoolplein of openbare ruimte? Bekijk dan ons advies voor gescheiden buiten afvalbakken.

Uw dagelijkse afval in huis

Om een optimale scheiding te krijgen van uw afval thuis en bij te dragen aan een duurzame samenleving adviseren wij om de verschillende stromen te scheiden op de plaats waar het vrij komt. In alle soorten en maten zijn er afvalemmers te krijgen. Wij hebben hierboven voor u een aantal goede prullenbakken voor afvalscheiding op een rij gezet.

Wat gebeurt er met de door u gescheiden afvalstromen?

Uw afval wordt niet voor niets gescheiden. Lees meer over het recyclingsproces van uw ingezamelde afval.

  • Papier wordt op diverse wijzen ingezameld. Naast de brengvoorzieningen in de wijken zijn er veelal verenigingen actief. Ook wordt in steeds meer Gemeentes de blauwe rolcontainer ingevoerd voor de huis-aan-huis inzameling. Op de website van de Stichting Papier Recycling Nederland kunt u informatie vinden wat er met uw papier gebeurt.
  • Glas wordt vrijwel overal ingezameld met brengvoorzieningen in de wijken. Lees op de website van de Stichting Kringloop Glas wat er met uw glas gebeurt.
  • Kunststof wordt sinds een aantal jaren ook overal apart ingezameld met brengvoorzieningen of met huis-aan-huis inzameling. Lees op de website van Plastic Heroes wat er met uw kunststof gebeurt.
  • GFT In de laagbouwgebieden van veel Gemeentes wordt ook het Groente Fruit en Tuinafval (GFT) apart ingezameld door middel van huis-aan-huis inzameling met rolcontainers. Tot voor kort werden deze stromen overal gecomposteerd. Volgens de nieuwste ontwikkelingen wordt nu ook een vergistingsproces toegepast waarmee er energie en warmte kan worden gewonnen. Lees hier meer over op de site van De Meerlanden.
  • Restafval wordt vrijwel overal tweewekelijks huis-aan-huis ingezameld met rolcontainers. Een aantal Gemeentes is begonnen met omgekeerd inzamelen, waarbij de recyclebare stromen huis-aan-huis worden ingezameld en het restafval moet worden weggebracht. Met het restafval wordt energie opgewekt. Lees meer hierover op wikipedia.

Klantbeoordelingen

Prullenbakstore.nl wordt beoordeeld met een 8,8 (van 10) op basis van 5839 beoordelingen.

Keer terug naar homepage

Door Afvalcontainer.nl/ 31 januari 2017 Shares